Länkar

Här listar vi länkar till andra resmålsguider och andra webbplatser/bloggar som vi gillar. Dessa platser har alltså inget att göra med Kap Verde öarna. Förutom att de är fina platser värda att besöka.

Skiathosgrekland.se >>
Den lilla ön med det stora utbudet av stränder. Mysig liten ö, perfekt för badfantasten.

Trapanisicilien.se >>
Utforska västra Sicilien med Trapani som utgångspunkt. Till Trapani flyger man dessutom billigt med Ryan Air.

Thassosgrekland.se >>
Smaragdön i Grekland som lockar fler och fler för varje år. Det är lätt att förstå varför när man åker runt på denna vackra ö.

Skopelosgrekland.se >>
Ligger granne med Skiathos och är mest känd för att ha varit inspelningsplats för filmen Mamma Mia. En grön och vacker ö för den som vill slappna av på semestern.

La-gomera.se >>
En av de mindre kanarieöarna som lockar med sagolik natur och dramatiska vyer. Ön är verkligen en av de mer örörda öarna man enkelt kan besöka. För att ta sig hit flyger man till Teneriffa och fortsätter sedan med färja till La Gomera.

Algherosardinien.se >>
Sardinien och staden Alghero är enkelt att ta sig till. Flera charterbolag har direktflyg hit och det går även reguljärflyg. Alghero i sig är en stad i två delar, den modernare delen av staden är kanske inte så mycket att hänga i granen, men den äldre med sin imponerande stadsmur ut mot havet är riktigt charmig och fin. Dessutom har man nära (med bil) till ett flertal riktigt bra stränder.